FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT 850 Spider

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT 850 Spider

De werking van een ABS-sensor

Elke FIAT 850 Spider heeft een eigen VIN-nummer. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.