FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren FIAT CROMA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT CROMA

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTININFINITIBEDFORDLDV. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT CROMA past.

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.