Facebook

ABS sensoren FIAT DOBLO Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2011 tot heden
88
120
Bestelwagen/Bus
02-2010 tot heden
70
95
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren FIAT DOBLO Bestelwagen/Bus

De werking van een ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT DOBLO Bestelwagen/Bus past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERMERCEDES-BENZBUICKASTON MARTINVAUXHALLPORSCHE. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.