Facebook

ABS sensoren FIAT DOBLO MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren FIAT DOBLO MPV

Zelf monteren ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke FIAT DOBLO MPV heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en overboeking

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.