FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT DUCATO Bestelwagen

ABS-sensor op uw FIAT DUCATO Bestelwagen uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLOTUSSUBARUPLYMOUTH. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

De werking van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.