Facebook

ABS sensoren FIAT DUCATO Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT DUCATO Bus

De werking van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT DUCATO Bus komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Zelf monteren ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.