FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensor op uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIKIATESLAFORDVW VOLKSWAGEN. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.