FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT FIORINO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT FIORINO

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT FIORINO past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIADAIMLERTOYOTAVW VOLKSWAGEN. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.