Facebook

ABS sensoren FIAT FIORINO Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT FIORINO Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT FIORINO Bestelwagen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Rofren, Bosch, Lucas en TRW Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.