Facebook

ABS sensoren FIAT IDEA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.2004 tot heden
59
80
MPV
10.2005 tot heden
57
77
MPV
12.2003 tot heden
66
90
MPV
01.2004 tot heden
70
95
MPV
03.2009 tot heden
57
78
MPV
01.2004 tot heden
74
101
MPV

ABS sensoren FIAT IDEA

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETBMWPORSCHELINCOLN. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensor op uw FIAT IDEA uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.