Facebook

ABS sensoren FIAT LINEA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.2007 tot heden
57
77
Sedan
05.2007 tot heden
88
120
Sedan
10.2011 tot heden
81
110
Sedan

ABS sensoren FIAT LINEA

ABS-sensor op uw FIAT LINEA uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.