FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT PENNY VAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT PENNY VAN

ABS-sensor op uw FIAT PENNY VAN uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIDAEWOOSUZUKISAAB.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.