Facebook

ABS sensoren FIAT PUNTO Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT PUNTO Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT PUNTO Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKOLDSMOBILEJEEP. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.