FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT REGATA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT REGATA

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw FIAT REGATA uitlezen

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.