FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT RITMO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT RITMO

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensor op uw FIAT RITMO uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.