FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT SCUDO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren FIAT SCUDO

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw FIAT SCUDO uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.