Facebook

ABS sensoren FIAT SCUDO Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2010 tot heden
120
163
Bestelwagen
Vanaf 05.2011 tot heden
94
128
Bestelwagen
Vanaf 01.2007 tot heden
88
120
Bestelwagen
Vanaf 01.2007 tot heden
100
136
Bestelwagen

ABS sensoren FIAT SCUDO Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLAJAGUARDAEWOOBEDFORD. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Elke FIAT SCUDO Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.