Facebook

ABS sensoren FIAT SCUDO Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2007 tot heden
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 07.2010 tot heden
120
163
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.2007 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.2007 tot heden
100
136
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 05.2011 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren FIAT SCUDO Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw FIAT SCUDO Open laadbak/ Chassis uitlezen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDAUDIDS. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.