Facebook

ABS sensoren FIAT SEDICI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.2006 tot 10.2014
88
120
SUV
06.2006 tot 10.2014
79
107
SUV

ABS sensoren FIAT SEDICI

ABS-sensor op uw FIAT SEDICI uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVOLDSMOBILEKIAPORSCHERENAULT. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.