Facebook

ABS sensoren FIAT STRADA Pick-up

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren FIAT STRADA Pick-up

De werking van een ABS-sensor

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT STRADA Pick-up. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw FIAT uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANDSLAMBORGHINIMINILINCOLN. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.