FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FIAT UNO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FIAT UNO

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDVOLVOCITROENPONTIAC. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

ABS-sensor op uw FIAT UNO uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.