Facebook

ABS sensoren FORD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model FORD

ABS sensoren FORD

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31373
27,48
76,33
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30088
29,49
67,02
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.