FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren FORD CAPRI II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD CAPRI II

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAINFINITICADILLACCHEVROLETDAEWOO. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Elke FORD CAPRI II heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.