FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD CAPRI III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD CAPRI III

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD CAPRI III komen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, MisterCash en Creditcard

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.