Facebook

ABS sensoren FORD COUGAR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.1998 tot 12.2001
96
131
Coupé
01.2000 tot 12.2001
151
205
Coupé
08.1998 tot 12.2001
125
170
Coupé
06.2000 tot 12.2001
125
170
Coupé

ABS sensoren FORD COUGAR

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Elke FORD COUGAR heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.