Facebook

ABS sensoren FORD ECOSPORT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2016 tot heden
103
140
SUV
Vanaf 10.2013 tot heden
66
90
SUV
Vanaf 10.2013 tot heden
82
112
SUV
Vanaf 10.2013 tot heden
81
110
SUV
Vanaf 08.2012 tot heden
90
122
SUV
Vanaf 08.2012 tot heden
103
140
SUV

ABS sensoren FORD ECOSPORT

De werking van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de FORD ECOSPORT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.