Facebook

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1996 tot 08-2003
44
60
Bestelwagen
04-1996 tot 10-1999
66
90
Bestelwagen
02-1996 tot 04-2002
44
60
Bestelwagen
09-2000 tot 08-2003
55
75
Bestelwagen

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FIESTA Bestelwagen. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Producten