Facebook

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.1998 tot 04.2002
66
90
Bestelwagen
05.1998 tot 04.2002
44
60
Bestelwagen
03.2000 tot 08.2003
55
75
Bestelwagen

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIINFINITISUZUKI. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensor op uw FORD FIESTA Bestelwagen uitlezen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.