Facebook

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD FIESTA Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de FORD FIESTA Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.