FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD FIESTA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD FIESTA II

ABS-sensor op uw FORD FIESTA II uitlezen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLAMBORGHINIKIAMAZDALADALAND ROVER. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.