Facebook

ABS sensoren FORD FIESTA Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2015 tot heden
62
85
Sedan
04.2010 tot heden
88
120
Sedan
03.2015 tot heden
77
105
Sedan

ABS sensoren FORD FIESTA Sedan

ABS-sensor op uw FORD FIESTA Sedan uitlezen

Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDAFRENAULTLOTUSCITROENSEAT.

Zelf monteren ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.