Facebook

ABS sensoren FORD FOCUS C-MAX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2003 tot 03.2007
74
100
MPV
10.2003 tot 03.2007
88
120
MPV
04.2004 tot 03.2007
92
125
MPV
09.2005 tot 03.2007
90
122
MPV
03.2004 tot 03.2007
107
145
MPV

ABS sensoren FORD FOCUS C-MAX

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

De werking van een ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de FORD FOCUS C-MAX dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ABS, Brembo en Bendix Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANVW VOLKSWAGENPLYMOUTH. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.