Facebook

ABS sensoren FORD FOCUS II Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2006 tot 09.2010
74
100
Cabriolet
Vanaf 10.2006 tot 09.2010
107
145
Cabriolet
Vanaf 10.2006 tot 09.2010
100
136
Cabriolet

ABS sensoren FORD FOCUS II Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FOCUS II Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.