Facebook

ABS sensoren FORD FOCUS III Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2014 tot heden
88
120
Bestelwagen/Bus
11.2014 tot heden
110
150
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren FORD FOCUS III Bestelwagen/Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABIVECONISSANTESLA.

ABS-sensor op uw FORD FOCUS III Bestelwagen/Bus uitlezen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.