Facebook

ABS sensoren FORD GRANADA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD GRANADA

ABS-sensor op uw FORD GRANADA uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.