Facebook

ABS sensoren FORD GRANADA Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD GRANADA Turnier

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD GRANADA Turnier, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVJAGUARDAF.