Facebook

ABS sensoren FORD GRAND C-MAX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren FORD GRAND C-MAX

ABS-sensor op uw FORD GRAND C-MAX uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGVAUXHALLSKODALDV. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.