Facebook

ABS sensoren FORD KA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2008 tot 05.2016
51
69
Hatchback
Vanaf 10.2008 tot 05.2016
55
75
Hatchback

ABS sensoren FORD KA

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw FORD KA uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

De werking van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.