Facebook

ABS sensoren FORD KA+

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.2016 tot heden
51
70
Hatchback
02.2018 tot heden
51
70
Hatchback
02.2018 tot heden
63
85
Hatchback
06.2016 tot heden
63
85
Hatchback
02.2018 tot heden
70
95
Hatchback
02.2018 tot heden
66
90
Hatchback

ABS sensoren FORD KA+

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD KA+ komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.