Facebook

ABS sensoren FORD MONDEO I Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1993 tot 08.1996
66
90
Stationwagen

ABS sensoren FORD MONDEO I Turnier

ABS-sensor op uw FORD MONDEO I Turnier uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

De werking van een ABS-sensor

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVOLVOGMCMG. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.