Facebook

ABS sensoren FORD MONDEO V Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2015 tot heden
110
149
Sedan

ABS sensoren FORD MONDEO V Sedan

ABS-sensor op uw FORD MONDEO V Sedan uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMITSUBISHIMERCEDES-BENZLAMBORGHINI. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.