FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren FORD ORION I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD ORION I

Zelf monteren ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFBEDFORDLAMBORGHINIFIATHONDA.

ABS-sensor op uw FORD ORION I uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

De werking van een ABS-sensor

Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.