FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren FORD ORION II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD ORION II

ABS-sensor op uw FORD ORION II uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.