Facebook

ABS sensoren FORD RANGER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD RANGER

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD RANGER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.