Facebook

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensor op uw FORD SIERRA Hatchback uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.