Facebook

ABS sensoren FORD SIERRA Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD SIERRA Turnier

ABS-sensor op uw FORD SIERRA Turnier uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.