Facebook

ABS sensoren FORD STREET KA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2003 tot 07.2005
70
95
Cabriolet

ABS sensoren FORD STREET KA

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

ABS-sensor op uw FORD STREET KA uitlezen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABROVERPEUGEOTMGFORD.

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.