Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M

De werking van een ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 12M uitlezen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.