FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M Coupé

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 12M Coupé uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAFLDVIVECO. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

De werking van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.