Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 12M Turnier

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 12M Turnier uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMITSUBISHIHONDA. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.